tirsdag den 4. december 2012

Når nissen går på omgang

Som udgangspunkt har jeg den holdning, at jeg holder langt mere af julemåneden som helhed og optakten til julen - end selve juleaften... Der er dog en enkelt undtagelse omkring mine følelser for december-dage og det er, når yngste søn for gud-ved-hvor-mange-år-i-træk slæber et styk ækel 'omgangsnisse' med hjem...

Konceptet er følgende: Nisse proppet i rød papkuffert med lille dyne og stor notesbog. Og så skal den ellers hjem og drille og lave løjer hos det barn den følger. (Hvem fanden i helvede har skabt det koncept?? Jeg tænker at det må være en person med max 1 barn og en hjemmegående ægtefælle...)

Første år var det hyggeligt og sjovt.
Andet år var det det trivielt.
Tredie år var det belastende.

... og nu HADER jeg bare den klamme lorte-nisse, som bliver mere og mere fedtet, ildelugtende og slidt  - og man undres fandme over at folk kan blive ved med at finde på historier...
Jeg overvejede kort at sende kufferten med tilbage UDEN nisse i, og med et lille brev hvor der stod:

Kære 3.b.

Jeg er træt af dette fucking lorte-rakkerliv og har derfor valgt at forsvinde sporløst.
I må beholde kufferten, så længe I ikke leder efter mig. 

Med væmlig hilsen
Nissen

Nå. Men jeg har stadig en smule samvittighed overfor mit barn, så jeg fandt jo alligevel på noget at skrive og sendte nissen med tilbage til skolen, sammen med to æsker Toffifee - hvoraf sønnike delte ca. halvdelen ud og spiste resten selv. Blev faktisk ikke engang blive sur over det - kunne have fundet på det selv...

Dog undlod jeg ikke at ha' lidt fun med den først. Det sådan her ud og illustrerer mit forhold til den.
Prøv lige at se hvor klam den er... (det sagde hun også igår. Fniiiis)7 kommentarer:

 1. Hader det koncept! Heldigvis er læreren i mindste søns klasse helt med på, at det er en klam fidus. Så det er ikke på tale i hans klasse. (har så også kæmpet mig igennem hele børnehavetiden og den store søns klasse nogle år)

  SvarSlet
 2. Suk. I min ældste søns 0. klasse var det ikke bare til jul. De havde en fedtet tøjhund der gik på omgang HELE ÅRET. Nyt barn hver dag. 20 børn i klassen - you do the math.

  SvarSlet
 3. Kæreste Mulle. Fuck. Did the math... and my heart bleeds for you.
  Tror simpelthen at jeg havde flyttet barnet til en anden skole.

  SvarSlet
 4. Konge!!! Sad og hulkede af grin for det er total spot on :-)

  SvarSlet
 5. Er der NOGENSINDE nogen, der skriver: "Jeg sad og hang hele weekenden foran Ramasjang og til aftensmad fik vi pizza. Igen! Og moren gik rundt og brokkede sig over, at børnene aldrig ryddede op"?? Altså sandheden?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pernille: Aaahahahaha. Der skulle så ha' stået noget i retning af: Vi fik hotdogs - igen igen IGEN. De var klamme og usunde. Alle 5 banjo-børn spillede Playstation nonstop det meste af weekenden og blev forøvrigt pissesure, da de blev TVUNGET ud på en mindre gåtur, af deres alt alt for trætte (bonus- og bio)mor.

   Slet
 6. Lyder som mit liv. Får sgu helt lyst til en hotdog!

  SvarSlet