onsdag den 30. august 2017

When life gives you lemons...

Går du stadig og venter på invitationen til den fest der...?

Kan godt forstå hvis du er utålmodig - det er jeg faktisk også selv. Og den KOMMER... den bliver måske bare ikke indledt med den konfetti-fontæne jeg havde regnet med. Måske bliver det mere sådan en fest, hvor man inviterer et par venner ud - og inden man får set sig om - så har man bare den bedste, hyggeligste og sjoveste aften med nære og nye, som ingen kunne have arrangeret - uanset talent eller intention.

Nogle gange er det sådan, at man lægger store saftige planer - og så kommer livet og spænder ben - på måder man ikke kunne have forudset, om så man havde kigget nok så dybt i en ordentlig syg krystalkugle.

I morgen skulle jeg fx afsted på ferie - en tur jeg har planlagt og glædet mig til i evigheder. En tur hvor jeg kunne sætte et stort fedt flueben på min (u)officielle Bucket List. En roadtrip der ville udvide min horisont både indvendigt og udvendigt. En regulær våd feriedrøm... pardon my french.
Men vupti - så faldt der et stort rødglødende girokort ned i skødet på mig - som bombede mig helt hjem igen.
Passer start og indkassér IKKE 4000 kr...

Og jeg trænger. Jeg trænger så meget til et break. Og alt muligt andet...

Men der er jo det med forventninger - at det er planer vi har lagt inde i hovedet - uden lige at konsultere universets ubekendte faktorer. For ikke at tale om dem der kommer fra egen sfære...
I den situation kan man lægge sig i fosterstilling i et anfald af selvmedlidenhed - eller smøge ærmerne op og lave Plan B. Eller som jeg - der krøllede mig sammen og fabrikerede Plan C - og så rejste mig og rystede tæppet af. Det er nemlig det jeg kan. Relokere i kaos.

Så nu venter en ferie, som ikke bliver udforskning men måske mere indforskning og virkeligt godt selskab. Mental rekognoscering og den perfekte start på efteråret.

Alt er godt.

P.S. Also. Google er en SO. Bliver ved med at få vist annoncer for hoteller, der hvor jeg skulle hen. And thats just mean.

3 kommentarer:

  1. Hej mig og nogle andre er igang med et skoleprojekt. Vi vil gerne spørge hvorfor du er begyndt at blogge. Tak på forhånd ;)

    SvarSlet


  2. Godt spørgsmål... :-) Jeg skriver (og blogger) fordi jeg for fanden ikke kan lade være. Fordi det er terapi, fordi det er sjovt og nødvendigt og fordi, ellers vælter bøgerne ud af den mentale bogreol. Og hvis andre er bare lidt som mig - så har de muligvis brug for at høre, at ikke ALLE har deres liv linet op i snorlige rækker. Der er brug for mere ærlighed og autencitet i en verden fyldt med bullshit og højglanspoleret facade. Hvis jeg kan hjælpe bare ET menneske, med at føle sig mindre forkert eller mislykket - så har det været al umagen værd.

    SvarSlet