torsdag den 13. december 2012

Rullesteg og shapewear

Hvad er det der er: Hvidt, 174 cm højt, brunt på toppen og ligner en rullesteg?

Det skal jeg sige dig: Det er undertegnede der står i et mikroskopisk, men alt for godt oplyst prøverum og kæmper sig ned i kvindekønnets nyeste ulidelige dille - også kendt som shapewear...
Hvis du ikke frekventerer samme kanaler som jeg - og muligvis ikke ved hvad shapewear er, så kan jeg fortælle er der tale om 'undertøj med opstrammende effekt'. Så altså - hvis man før lignede en flæskesteg - så kan man nu komme til at ligne en stramt snøret rullesteg. Shapewear holder på formerne og maser på fineste vis dine tarme HELT ind til rygsøjlen og presser dellerne alle mulige andre steder hen. (Hvis du er heldig fordeler dellerne sig rundt omkring - hvis du er uheldig bliver de mast enten opad, så du har deller under armhulerne og altså går som en steroidefyldt bodybuilder... eller også bliver de mast nedad - så du for alvor får 'lår i skoene')

Og for fanden altså... Jeg kan blive så edderspændt kællinge-sur over, at der er nogen der har opfundet noget så selvpinende som førnævnte undertøj. Jeg tænker det må være en eller anden lille pindet modediktator, med seriøs kvindeforagt, løse håndled og grimme briller. Thi ikke siden korsettet har kvindekroppen været mast sådan sammen.
HVORFOR har man så lavt selvværd, at man propper sin krop ned i sådan noget??? Og hvem har bestemt, at alle maver, numser og fyldige lår ikke må komme til deres ret???

Som jeg plejer at sige: Det har krævet HÅRDT arbejde at skabe min krop. Jeg har skullet spise rigtig MEGET franskbrød, smør, slik - siddet stille MANGE timer OG født to dejlige børn, for at få lige præcis den facon jeg har. Skal jeg så skjule det??? Skal jeg skamme mig? 

Nuvel. På den anden side... Ingen tvang mig ind i det prøverum. Ingen andre end mig skruede kroppen ned i det vitavrap-agtige undertøj, svedende, prustende, masende. Jeg vil jo bare se lidt pæn ud - for min kæreste, for andre, for mig selv. Lade som om at livet ikke sætter sine spor. Tilpasse mig mængden af skønne kvinder, som er bedre til at lade hveden (og børnene) stå. 

Det lader til at jeg er lige så selvværds-slap som flertallet, når jeg kigger mig i spejlet og tænker... Less is more. (Det sagde hun IKKE igår!!)

4 kommentarer:

 1. Jeg har overvejet det. Men aldrig prøvet det. Tror du man kan få dellerne presset op, så man får større bryster? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh... Interessant. Bliver mon så Linse-style? For så springer jeg over. Og måske hængder det også sammen med hvor meget ens fedt 'flapper'...?

   Slet
 2. Jeg ved det ikke. Kan det komme an på en prøve?
  Tror nu bare jeg vil være tilfreds med at få en B-skål (ej, måske en C-skål - kan jeg sagtens bære uden at få overbalance) ;-)

  SvarSlet
 3. Vil bare sige at jeg er glad for at du "næsten direkte linkede" over fra Maren og:

  Med hensyn til det der formningsbeklædning, Jeg troede da vi havde besluttet at tøj som får en til at besvime af iltmangel var ufedt?

  Altså i det mindste mere ufedt end de der deller på ryggen under BHen jeg har opdaget jeg render rundt med...

  hmm hvor var det du sagde man kunne finde de der kanaler?

  SvarSlet