onsdag den 19. december 2012

Help wanted

Nå. 

Nu er det tid til at vi lige giver hinanden en lille julegave - eller rettere... at I giver MIG en julegave. Og ikke bare sidder og freeloader på alt det 'verbale biksemad' der kommer ud af min hjerne. 

De fleste i min omgangskreds ved, at jeg har et lettere anstrengt forhold til de fleste sportsgrene. Og så alligevel - en sjælden gang kommer ånden over mig og jeg får trænet mig i ok form - enten i motionscenter eller ved løb. Og jeg kan egentlig godt LI' at være i form. Til trods for at jeg gerne forsvarer min bulede krop.

Problemet er bare at jeg altid kommer til at RØVKEDE mig ved førnævnte træningsformer og det samme ved andre gængse idrætsformer for kvinder - altså - yoga, spinning, zumba, alm svømning, håndbold etc...

Der MÅ sgu være nogen der kan komme med input til hvad man ELLERS kunne foretage sig? Som ikke er alt for... fimset?

Kom så piger og drenge. Kom med lidt input...! (det sagde hun også igår)


5 kommentarer:

 1. Klatring, mountainbike, skift mellem forskellige sportsgrene

  SvarSlet
 2. Crossfit? Ellers er jeg blank - og venter på du laver et indlæg om den skjulte super sportsgren du finder frem til der også kan inspirere os andre ;) /Ida

  SvarSlet
 3. Jeg er også på den der med Crossfit. Ville gerne selv prøve i hvert fald

  SvarSlet
 4. Tak for jeres input. Skal helt sikkert teste noget af det i det kommende år. Kan dog godt bliver bekymret ved tanken om klatring.... Så så man lige mig to meter oppe af en væg - mens røven stadig er på gulvet.
  I forhold til crossfit ser det super cool ud - har dog hørt at rigtige mange får skader, fordi det egentlig kræver ret meget instruktion, til trods for at det er 'simple' øvelser.

  SvarSlet
 5. crossfit og så .... mountainbike som jeg da sæl dyrker... det er godt - men lidt en udstyrssport....

  SvarSlet