onsdag den 28. november 2012

Jule spelt - send det videre (og aldrig tilbage)

ADVARSEL. Ekstrem smitsom vintervirus i omløb!

Jeg fik en sms den anden dag - fra en god veninde, som med stolthed kunne proklamere, at hun var den første på vejen som havde pyntet op til jul. Og tro mig, hun pynter op på den der tjekkede DIY måde man ikke kan efterligne, om man så havde fripas til 4 brugskunstbutikker OG Magasin... suk.  

Jeg fornemmede et lille (læs: STORT) gnæk, gnæk, gnæk, mellem linierne på beskeden, men jeg under hende det 200% - især fordi hendes personlighed ellers er placeret behageligt langt fra den typiske speltmors.

Og hvis du er mand (eller i tilpas afstand fra almene kvindepsykoser), så tænker du nok: 'Julepynt??! Jammen det er da ikke nogen konkurrence...??!'
 
Og til det kan jeg kun svare: Gu' fanden er det så!! Det er en af de ny-klassiske discipliner ud i kategorien 'overskudsmor'. Der hvor man VIRKELIG kan lægge feltet bag sig - også selvom man har stået op i pedalerne hele året, kampsvedende - uden at kunne ane røven af de andre.

Og hvor er jeg så i alt det her? Føler jeg mig for god til det ræs? Nej da.

Så igår kom der en besked på forældreintra fra yngste søns klasselærer. Der stod lidt om december måneds julehygge i 3.b...: Klippeklistre, lidt bla bla, noget om stofnissen Katrisse (DEN klamme dukke vender jeg tilbage til en anden dag!!) - og at de var så heldige at Uffes mor (that would be me!) havde haft et fint kalender lys med til klassen.

Og så var det at kæreste-Jacob var så sød at kommentere: 'Nu sidder alle de andre mødre og ærgrer sig helt vildt...' 

Og DET lunede helt ind i mit onde-spelt-alter-ego. Jeg kom først!!!

 Muahahahahahaha

Mine damer og herrer: Kom først!! - det er billigt og lige så sjovt, som rygtet siger (...det sagde hun også igår).

4 kommentarer:

 1. Hahahaha... jamen jeg er ved at få jule-stress allerede. Kom hjem mandag og der havde min nabo pyntet op (hos sig selv) og pakket hele altanen ind i blinkende lys! Altså - jeg er heldig, hvis jeg når det inden midten af december. Heldigvis har jeg 2 børn, der nok skal plage hårdt indtil jeg slæber kasserne op fra kælderen.
  PS. Godt gået med det der lys ;-)

  SvarSlet
 2. Overprized lyskæde er også monteret på vores matrikel - var lige ved at koste mig den mentale sundhed at få lortet sat op.
  Det er kønt, når det er mørkt. Når det er lyst, kan man se alle ledningerne - med det resultat at huset ligner en gigantisk lysegrå firkantet rullesteg...

  SvarSlet
 3. Det er bare så fedt, når man ikke behøver at SIGE, at man kom først for at de ved det. Det er længe siden, at jeg fik lavet pakkekalenderen færdig, men det er der jo desværre ingen der ser.

  Nu er der til gengæld troldegren med julestads i vinduet ud mod vejen, så alle kan se, at vi er klar parat til jul og fulde af overskud.

  SvarSlet
 4. Jeg kaster med det samme håndklædet FULDSTÆNDIGT i ringen. Har først magtet at hente ler og gran i dag. Nu ligger det på køkkenbordet og kalder - er SÅ glad for at min søn kun er to, og ikke aner hvor dårlig mor-stil det er, ikke at have lavet juledekoration endnu :-)

  SvarSlet