torsdag den 4. september 2014

Bekendelse og erkendelse

Hej. 

Jeg hedder Trine og har et bmi der ligger over 25. Ikke sådan rigtig meget, men alligevel. Det ser grimt ud på det fysiske CV. 
Det skyldes blandt andet at jeg kan spise en meter chokoladekiks til aftensmad - helt uden skamme mig og helt uden at få det dårligt bagefter. Bare fordi jeg KAN.

Jeg synes godt at smør kan bruges som pålæg. Jeg bruger også gerne den klassiske røde CocaCola med SUKKER til selv-medicinering på hårde dage. Og kage i rå mængder og brød får ligesom nerverne til at blive bløde og runde og er godt hvis man fx keder sig. Eller hvis bare munden keder sig. Eller man er ked af sig. 

Men... Jeg har nu konsulteret først mit klædeskab og derefter badevægten (nu med batteri der virker) - og vi er sammen blevet enige om at der skal arbejdes på at bringe tallet ned igen. Sådan at man ikke bliver en af dem, der kun kan gå i tøj med elastik i linningen. (Det var faktisk det der skete dengang jeg blev RIGTIG tyk.)

Så. Hvis jeg er stille i lang tid - så er jeg pt ude at lede efter noget broccoli med Nutella-smag, hvidt brød med en fiber-procent over 8 og noget mørk chokolade, der ikke får munden til at støve... #justsaying

2 kommentarer:

  1. 'Jeg vil gerne med' sagde forstadsfruen, der kun har tøj med elastik og i hvertfald en gang hver anden uge får en slet skjult bemærking om, hvornår jeg skal være mor igen, eller en kommentar og om maven nu stritter længere frem end patværket.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvem kommer dog med så stride kommentarer?? Huskekager i ansigtet til dem!!!

      Slet