torsdag den 22. maj 2014

Lækre lakker lokker

Det er længe siden det er nævnt, men jeg har et ret hvad-skal-vi-kalde-det... 'løssluppent' forhold til neglelak. Ihvertfald når det kommer til at investere i det. Lad mig sige det på den måde: Hvis det var kriminelt at anskaffe sig det eller besidde det - så kom jeg ud af spjældet igen liiige tids nok til at kunne indløse min folkepension. 

Jeg præsenterer hermed 9 gode grunde til at investere i og elske neglelak helt ukritisk:

1) Selvom budgettet ikke holder til tekstiler eller sko eller gadgets eller tasker eller øko-hipster-affedtet-kokos-mel eller WHATEVER - Så er der næsten altid råd til en lille bitte lækker ny farve lak. 

2) Lige meget om man vejer 17 kg for meget eller for lidt - så kan man altid passe en neglelak.

3) Hvis man fra naturens side er udstyret med den teint der hedder 'skinketern' - så er der et hav af farve man skal (læs: BØR) holde sig fra, når det kommer til beklædning.
Men HAha ha ha ha (vanvidslatter)... alle kan snige en neon-pink ned på tåneglene, uden at se alt for håbløs ud. (Høflig egen-info: Selv har jeg den teint der hedder 'yellow-flesh')



4) Der medfølger gratis 'buzz' - både når man fjerner lak og lægger på. (Wuhuuuu!)

5) Man har ret til PAUSE fra alt andet, når skidtet skal tørre. (Bør indlemmes i menneskerettighederne)

6) Der er en undskyldning for at gå med 'hardcore glimmer' - hvis man synes palliet jakken virker en anelse 'out of place', når man handler skumklude i RemaFupta.

7) Din mand / kæreste har svært ved at holde styr på ny-investeringer. 

8) Flere mærker har glamourøse navne i deres sortiment. Så hvis man sidder i et anfald af totalt modløshed - så kan man lige få en vag følelse af at man er 'noget ved musikken' når man ifører sig farven 'GOLDDIGGER'. (Også selvom man skal tømme kattebakken umiddelbart bagefter).

9) Du kan flashe det på Instagram.


<3 Whats not to like?

Bonus info til mænd: 
Neglelak er BILLIGERE og holder længere end fx både blomster og chokolade. 
#justsaying #matasErDENvej #såerderrådtilChanel



2 kommentarer: