mandag den 1. april 2013

Jagten - episode I

Ja ja... påsken skulle jo gå med noget (I'm kidding, har haft pisse travlt) - så har frekventeret en bestemt datingside, for ligesom at skue ud i verden om der mon var en stykke dejlig mandfolk til mig, sådan lidt ude i fremtiden... 
Ved ikke om der er noget specielt til mig - men mandfolk er der en del af, konstaterer jeg.

Netdating er sådan et meget specielt parallel univers, hvor alle de begreber og uskrevne regler, som man normalt ellers navigerer efter i samfundet, er tilsidesat med 'jagten' som det eneste formål - sådan føles det ihvertfald indimellem... Fx er der nogen der synes det er helt ok at afbryde kommunikationen uden nogen former for forklaring. Faktisk lidt ligesom hvis man bare GIK midt i en samtale. 
Bevares - man kan nemt miste interessen, men hvor er det egentlig utjekket adfærd. Man kan jo bare lige sende en note med 'Hey, gik død i det...'. 
Men sådan er gamet altså indimellem - ikke et spil for sarte sjæle. 

Når man opretter sin profil på ovenstående 'anonyme' site, skal man svare på, om man lider af 'husdyrallergi'. Det er fandme sjovt - og altså også liiiige en smule irrelevant - ihvertfald i det store billede, hvis man spørger mig. Jeg synes i stedet det ville give meget mere mening pr. default at skulle svare på spørgsmål som fx:

- Er du kommet dig over din eks?
- Kender du til begrebet ærlighed?
- Er du afhængig af porno?
- Har du stigereoler i dit hjem?
- Er dit profilbillede mindre en 5 år gammelt?
- Skifter du hest midt i vadestedet?
  ....

Har du andre bud?

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha - Lige præcis!
  Synes du mangler:

  -skifter du undertøj hver dag
  -er du til kat eller hund?

  SvarSlet
 2. Hahaha - åh, har selv været der.. Og nægter at komme tilbage lige foreløbig. Og nej, det bliver ALDRIG en god idé at have et billede af sin overkrop på sin profil! Altså mændende.
  Jeg syntes også vi lige skal vende de profilnavne mændende vælger. Mit favorit er indtil videre "Hjort På Dåse" - dét fandme da sjovt! Men "badboy23" med dertilhørende kridhvidt fuglebryst - nej vel?

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha. OMG hvad sker der så for alle de billeder af biler???? Har du nogensinde hørt om nogen der blev 'vild i trussen' over en sølvgrå Opel Vectra...? Ej, vel?

   Slet