onsdag den 6. marts 2013

Mere lagkage end lort

Det er jo ikke fordi, at jeg ikke kan finde så rigelige mængder af egenoplevet Weltschmerz, at servere for Jer i disse dage. Jeg har masser på lager. Jeg har faktisk så meget, at 'nogen' meget meget gerne må hente noget gratis - for jeg kan helt ærligt NÆSTEN ikke bære det. Just saying. Og i morgen fylder det mig muligvis op igen for en stund - men idag har der heldigvis været et vidunderligt mentalt break.

Jeg har været så heldig at få lov at deltage i kurset Kreativ Konceptudvikling. 3 x 2 dage med fokus på kreativitet og hvordan man udvider evnen til at tænke og handle kreativt i sine arbejdsprocesser... Det lyder muligvis lidt nørdet, men det ER altså virkelig noget der kan give mig '111' ned af hagen af ren begejstring. 

Dagen idag foregik på IBC i Kolding. Og HoldNuKæft nogle fede lokaler - og rar uhøjtidelig stemning. Og søde og inspirerende mennesker. Udfordringer, meningsudvekslinger, erfaringer, nye værktøjer - alt sammen præsenteret og styret af Janne Høgshøj - og til sidst lige 2 gode timer med Jesper Outzen, som fortalte om sociale medier. Emnet var pænt spændende i sig selv - men Jesper delte også ud med rund hånd af tricks, tanker og personlige erfaringer, som gjorde det hele ekstra nærværende og relevant. Stort bifald herfra!
 
Det kan godt være, at jeg ELSKER at sidde bag min skærm med min kaffekop, radioen der kører og opgaver i stak - men når jeg deltager på dage som idag, så holder min hjerne en kæmpe fest bagefter. Uden tømmermænd dagen efter, vel at mærke... 
På vej hjem i bilen, var jeg faktisk så optaget af alle de tanker og ideer dagen havde genereret, at jeg var ved at misse 'min' motorvejsafkørsel. Til gengæld ved jeg så nu, hvad mange af mine kommende alene aftener skal bruges på. 

Nå en dør lukkes, så åbnes en ny. Så sandt, så sandt...

Og hvis du vil give dig selv en gave - så brug lidt tid på det her: 1 kommentar:

  1. Fedt at få en gave man ikke kan åbne...

    SvarSlet