tirsdag den 29. januar 2013

Er du cand. mand?

Jeg er en af god ven blevet opfordret til at skrive noget mere om mænd. 

G I S P!!

Det er vel nærmest det samme, som at bede mig om at klippe den gule eller den røde ledning - vel vidende at begge vil få bomben til at gå af...
Sandheden er vel, at jeg på nogle områder desværre ved ufatteligt LIDT om mænd. Og det kan jo overraske, eftersom jeg bor sammen med en del hankønsvæsner, så man skulle tro at jeg havde lidt insider viden. 

Svaret er nej.

Jeg undres simpelthen stadig over deres til tider mærkværdige tilgang til verden. Hvad de fascineres af - og ikke mindst hvad der (tilsyneladende) er vigtigt, når man er født med en kromosomfejl - som min veninde udtrykte det... Som mor til to drengebørn er jeg naturligvis ikke enig i det synspunkt, men den gamle rødstrømpe i mig, synes alligevel det var så tilpas sjovt, at det fik mig til at fnise lidt.

Den nemme tilgang vil jo unægteligt være, at øse løs af de gængse - og altså IKKE nødvendigvis mine - fordomme om mænd (ikke drenge).
Fx at de alle helt automatisk 'sparker dæk', når de skal vurdere et køretøj. At mænd i sidste ende tænder mest på unge sprøde, smalhoftede, storbarmede bimbos, selvom de ofte hævder noget andet. At de bare ikke magter formår at LYTTE, når vi kvinder knævrer taler - altså sådan helt-ind-i-kernen-lyt-nu-for-fanden-mellem-linierne-agtigt. At de hellere vil spille online poker end være sammen familien eller dyrke sex med the Mrs - og at de forøvrigt allesammen er pissegode til det der med hammer og søm. 
 
Kom nu ikke op at ringe over ovenstående. Jeg kan MINDST ligeså mange fordomme om kvinder!!

Jeg har erfaringsvis lært, at det ikke nødvendigvis er sandheden - og at mænd er næsten ligeså forskellige som kvinder. Heldigvis! 
Jeg har ligeledes lært, at mænds selskab ofte er befriende og ukompliceret og helt uundværligt (- IKKE at forveksle med at mænd er ukomplicerede eller uundværlige!). At de er virkeligt gode til at trøste og lytte. At mænd ser fremad og evner at løse problemer, uden at sidde og save i gamle issues. At mænd giver fantastiske kram. At deres omsorgsgen er stort, hvis man giver det plads. Og at de ikke ligger så meget under for, hvad andre mænd nu tænker eller synes.
 
Alt sammen meget meget beundringsværdigt. Keep up the good work!

Alligevel er jeg lige NØDT til at spørge...:

1) Hvad sker der lige for de der voksne mænd med hættetrøjer og baggy jeans? (Er du 12 år indeni??)
 
2) Er det rigtigt at I 'ikke tænker på noget' når vi spørger?
Er der tomt? Er der guldfisk? Eller ORKER I bare ikke at svare? Hva'? Hva'?
 
3) Le Mans. Krigsfilm. Heavy Metal. Computerspil. Golf. Gadgets.
Kan det BLIVE mere uinteressant??
 
4) Er det sandt at sexethed sidder på indersiden af hovedet? 
Eller er det bare noget de uperfekte kvinder trøster sig med?
 
5) Hvorfor er det så VIGTIGT at stå op og pisse?
(Jeg VED godt at I kan - men teoretisk set kan jeg jo også stå op og skide - det er bare nemmere at gøre det siddende... )
 
6) Er I egentlig KLAR over, hvor meget komplimenter betyder??
Og nej, det tæller ikke at der blev sagt "Du er pæn" sidste måned. Det skal genopfriskes. Tit. Og ja, det er hårdt arbejde, men vi ELSKER det.

http://heltnormalt.dk/truthfacts/2013/01/24

2 kommentarer:

  1. Hey! Det blev så alligevel ét af de længere indlæg i nyere tid! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ha! Du er så heldigvis en af dem, der IKKE behøver at føle sig truffet af ovenstående :-D. Men derfor er du jo velkommen til at besvare spørgsmålene alligevel....!

      Slet