fredag den 5. oktober 2012

So many questions...

My weekend to come

Bør man...
- efterse sit mindset, når man fejl-læser 'gratis porto' som 'gratis porno'. Også selvom man er på trendsales.dk ...?

Må man...
 - drikke sig semi-vissen i selskab med børn og forældre? (Sig ja, sig ja, sig ja!). Der vil jo så teknisk set, være ædru mennesker til at varetage ungernes trivsel.

Skal man...
- holde op med at omtale romanen 'Fifty Shades' som 'Gokkebogen' - og så lige lade være med at indrømme, at man læser skidtet. (NATURLIGVIS fordi man er nysgerrig over den varierende kritik, som den har indkasseret og KUN derfor. Host...)

Er det...
- i grunden tarveligt at 'glemme' sit badetøj, når man skal i sommerhus med alle ungerne - og der er pool (og de glæder sig hysterisk)? Fordi man dybest set bare ikke ORKER at plaske rundt i klorvand, men hellere vil sidde ved kanten i skæv plastic stol med en kop kaffe og spille Quiz Battle og læse Gokkebog?

1 kommentar:

  1. Har læst alle 3 "Gokkebøger" til ende og indrømmer det gerne :o)Lidt sjov skal der da være i mor-land!

    Var vældig underholdt af de første to og blev grumt skuffet over 3eren - måske det bare er mig, der er kedelig og lyseslukker-agtig. Who knows?

    Men ellers lyder det der med at drikke sig semi-vissen som en plan - hvis ikke det var søndag og mandagssyndromet plejer at ramme mig hårdt nok i forvejen, havde jeg poppet en flaske Asti i sympati!

    SvarSlet