mandag den 15. oktober 2012

I like to move it, move it...

Nåmmen... I weekenden var det så store flyttedag igen. Igen igen.
 
Dels skulle jeg afhænde den såkaldte 'skotøjs-æske' som har dannet rammen om mit og drengenes hjem de sidste 3 år - og dels blev det tid til at kæreste-Jacob og hans drenge rykkede ind i vores kommende fælles hjem. To ret omfattende projekter.

En hurtig kalkulation: Mand + tre drenge + kvinde + to drenge = 6 x hankøn + 1 x hunkøn...
Kan forstå hvis du har 'tics' ved venstre øje lige nu og er lidt bleg i sværen. Sådan har jeg det også lidt indimellem, når jeg scanner scenariet igennem mentalt - og flere unavngivne kilder har betegnet mig som værende 'modig'. Det er jeg vist... men mest af alt er jeg helt vildt heldig - og fyldt med kærlighed, håb og forventninger om, at det bliver godt og dejligt. Så jeg glæder jeg mig (især til de opdager at de selv skal gøre wc'et rent, hvis de skal stå op og pisse - muahahahahah)...
 
På mange måder var Jacob MEGET mere heldig med sine flyttemænd end jeg var - selvom de vist krævede lidt mere 'maintenance'... Tre søde, flotte, friske fyre med godt humør og unge stærke kroppe. (Host.)
Der er dog noget der tyder på at, at den af mine flyttemænd, som valgte at pisse i haven, var lidt af en 'firstmover'... for her er et billede af Jacobs' flyttemænd...:

Fotoet modtog jeg mens jeg knoklede rundt og gjorde reng i 'skotøjs-æsken' med intens migræne-agtig hovedpine. Det hjalp gevaldigt, selvom jeg var lidt ærgelig over ikke at kunne komme med tilråb ala: 'Pas på mågerne, de er VILDE med regnorme'...

2 kommentarer: