onsdag den 14. august 2013

Back to school

Der er nogle ting, som man heldigvis har en lang pause fra i sit liv - pga alder - f.eks bleer, tandløshed og den danske folkeskole... men når man så har børn i skolealderen - så bliver man - uanset om man vil det eller ej - igen og IGEN konfronteret med urimelige krav - fx lektier, madpakker og at bøger skal være bundet ind...!

Suk. Min hjerne og mine hænder slipper år efter år konceptet og evnen til at binde bøger ind - og lur mig om det ikke er straffen for, at jeg som lille dengse elev (hedder det også det når man er en pige?) synes det var en FEST at binde bøger ind. Kan godt afsløre at der er langt mellem konfetti-kanonerne nu. 


Og ja, politisk korrekte ansvars-mor - jeg VEEEEED godt at mine børn SELV skal lære at binde bøger ind - og ikke aflevere dem hos deres mor og forvente at hun ordner sagerne - men altså - den ligger lidt i samme boldgade som 'du-får-ret-og-jeg-får-fred'... nu hedder den bare... 'jeg-gør-det-og-har-fred-og-ingen-bliver-hidsige-og-græder-agressivt'. Og det skal man bare ikke undervurdere.  


Hvis du OGSÅ har glemt hvordan man gør - så kig på ham her - han har faktisk reddet mig en del gange :-D. 
Er vild med hans passion for emnet - især da han taler om at der IKKE - og jeg gentager - IKKE må komme tape på bogen. 
Af hjertet tak.


3 kommentarer:

  1. Er det Paven- han ligner en der har vundet et trofæ- det har han jo sådan set også :)

    SvarSlet
    Svar
    1. ...jeg TROR at paven går med kjole...?? Så det er nok ikke ham.

      Slet
  2. Jeg har købt sådan noget smart elastik stof-noget, som bare skal krænges rundt om bogen. Håber sgu det holder for er max dårlig til det med papiret (ellers får jeg min mor til at gøre det på ungernes bøger- magter det ikke)...

    SvarSlet