mandag den 10. februar 2014

Attention. This is NOT a drill

Mangler helt seriøst og meget akut nogen eller noget, der kan booste et imun forsvar hurtigt og effektivt. Alle seriøse forslag er velkommne - indenfor kost, alternativ behandling mm...

Skynd jer. Lokummet brænder.

1 kommentar:

 1. Kristina Tvenstrup11. februar 2014 kl. 05.42

  Jeg har 2 små piger på 2 og 3 år. Den yngste har altid haft et crappy immunforsvar. Bøvl med maven, snot og feber i en uendelighed. Sidste år i oktober købte jeg Berry En til hende efter jeg havde hørt en foredrag med Kirsten Hansen, der forhandler produkterne. Jeg startede i oktober og havde ikke en sygedag hjemme med hende indtil nytår, hvor jeg løb tør. Så gik hun ned med mellemørebetændelse og influenza. Jeg købte en ny ladning og nu kører vi på 1 måned uden sygedage.
  Jeg bryder mig generelt ikke om kosttilskud og vil hellere spise sundt og varieret, men havde heller ikke lyst til endnu et efterår/vinter med endeløse barnets 8. sygedag. Hun får det produkt, der hedder Yumi, der styrker immunforsvaret og virker hæmmende på inflammation.Hun bliver stadig snottet som andre børn, men det bliver aldrig så slemt, at hun går helt i gulvet.
  Du kan læse mere om produkterne her: www.sundhedsshoppen.com
  Der ligger en masse god forskning bag og så vidt jeg kan læse mig til er det effektivt, fordi optagelsesgraden i kroppen er meget høj. Hvis du ringer til Kirsten Hansen er jeg sikker på, at hun gerne vil rådgive dig. Det er dyrt, men jeg kan kun sige gode ting om det.
  Håber det kan hjælpe dig.

  SvarSlet