mandag den 30. november 2015

Haiku moment

Regn på min rude
Mørk storm af uvidenhed
Sort sind en søndag

søndag den 8. november 2015

Søndagsshopstop

Skulle i virkeligheden på arbejde idag... men det glemte jeg lidt, fordi jeg kom til at gå i Magasin i stedet. 

Super sted... især hvis man evt havde haft en gaffel med, som man kunne have stukket i ørerne for at opleve helt regulær smerte - istedet for den ekstreme lidelse, der er ved at høre jule-softpop i starten af november måned. 

Stop det. Nu. #firestarter #brænderlortetned

Der var så mange fine tilbud - sjovt nok altid med et lille 'aber-dabei' som appendiks... 

  • 50% på alle varer på stativet (hvis du afleverer din førstefødte ved kasse 1)
  • Køb 2 (og få ikke en skid gratis)
  • 10% på udvalgte (læs: stort set ingen) varer, hvis du får et goodie-card (og vi må lammetæve-spamme din indbakke med uinteressante tilbud)

På mange måder minder det lidt om livet generelt. Apparently nothing comes cheap.

Og der gik jeg så rundt og rørte ved en masse dyrt dametøj (det er Magasin forhelvede - der er ikke andet end dyrt tøj, Einstein), prøvede lidt og tænkte over, hvordan det mon ville være at kunne købe bare en enkelt lækker ting, uden at få økonomisk mavesår bagefter. 
Og jeg VED godt at verden er fyldt med 'dårlige betalere' - men jeg er altså ikke en af dem. Det er ligesom en af skaderne, når ens 'morsan' er uddannet i en bank, og man engang har læst en uforskammet cool rigmand udtale, at 'hvis man ikke har råd til at købe det kontant - så har man ikke råd til at købe det.' #sugardaddyhvorerdu

Der var 9 kr. i min pung... så derfor gik jeg ned i delikatesse afdelingen, duftede til al teen - og jeg mener faktisk AL teen, købte lidt mere af ingenting og prøvede at trøste mig med, at det er søndag og så må man godt gå klædt som en der stemmer til venstre for Enhedslisten, og at jeg ihvertfald ikke går ned på cementfarvet teint og leverpostejs-image lige idag. #småsucceser 

fredag den 6. november 2015

Up yourszzz

Har tænkt over det... synes I skal tage det der "Vild med Dans" og stikke det helt derop hvor solen aldrig skinner - for jeg skrider i biffen med 'de bedste af de bedste' og ser endnu engang den fuldstændigt vanvittige Daniel Craig (udtales 'Cwaig' hvis man er en stupid wabbit) i rollen som James Bond.

Og hver gang, det føles som om det er mig Mr. Bonds' blå øjne kigger på - løfter jeg op i blusen og smiler hengivent - imens popcorn og cola vælter ud af mundvigene...

Adios motherfuckerssss. 
God røv og god weekend. 

onsdag den 4. november 2015

Amatør terapi - part I

Hvorfor HELV.... er der ikke nogen der har fortalt mig om 'Family of the Year'...?
I sku' så meget skamme Jer... ja I sku' så.




Men ellers - godt ord igen. Er åben overfor musikalsk efteruddannelse. Så hvis der er noget jeg mangler at høre. Giv lyd for fa'en.

Og mens vi venter på det, så kan man jo spekulere lidt over hvordan det mon går 'In the End'...